Selecteer een pagina

UITGEBREIDE AANBOD AAN CLOUD SERVICES EN SOFTWARE

Office software, ook wel kantoorsoftware, bevat diverse oplossingen om werkzaamheden te vereenvoudigen. Van de bekende Microsoft-oplossingen tot software voor multimedia-doeleinden en e-mailhandtekeningbeheer.

Werk slimmer met Exchange Online

Wil je ook altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda? Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer jou dat het beste uitkomt. Je werkt veilig op elk apparaat, want je e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijg je gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie. Zo kun je direct aan de slag.

Office 365 Business

Het oorspronkelijke Office 365 van Microsoft biedt de meest gebruikte software in een pakket. Altijd de nieuwste versies van Word, Excel en Outlook op uw laptop of pc, maar ook slimme tools als Teams en OneDrive. Welk Office 365 Business pakket past bij uw bedrijf?

Acronis Backup Online

Steeds vaker wordt voor persoonlijke en bedrijfsdata een online opslagmethode zoals iCloud of OneDrive gebruikt. Dit lijkt misschien veilig, maar een online opslag is géén back-up. Want wat gebeurt er met deze data als je het overschrijft of verwijdert, of wanneer het besmet is door een virus of ransomware?

De online back-up van Acronis biedt optimale bescherming van al je kritische data op al je apparaten. Data is nooit meer verloren door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal.

Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe (Nieuw of Verlenging)
De nieuwe Norton Security biedt je gewoon het beste van Norton voor de diverse manieren waarop je contact maakt met het internet, via je pc, Mac®, smartphone en tablet. Schaf uitgebreide bescherming aan die speciaal bedoeld is voor de bescherming van jouw favoriete apparaten.

Blijf beveiligd waar je ook bent met proactieve internetbeveiliging, lokalisering van je mobiele apparaat, geavanceerde privacytechnologie en nog veel meer. 

Al je bestanden in de cloud

Dropbox is een centrale plek voor al je bestanden. Apparaten die gekoppeld zijn aan je Dropbox hebben toegang tot de bestanden in je Dropbox. Zo heb je altijd al je bestanden beschikbaar, op al je computers, als je een bestand aanpast op een computer is het ook meteen aangepast op alle andere computers. Met Dropbox Business kun je ook specifieke mappen delen met collega’s of klanten, voor een soepele samenwerking. In de praktijk heb je simpelweg een extra map op je computer (zoals ‘Mijn Documenten’). Alles wat je in deze map zet wordt gedeeld met je persoonlijke apparaten. Gedeelde mappen in je dropbox worden direct gedeeld met de mensen waarmee je deze mappen deelt.

Goose VPN

GOOSE biedt een Nederlandse VPN cloud service die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert. GOOSE werkt via een applicatie die een persoonlijke VPN-verbinding tot stand brengt. Op deze manier zijn bedrijfs- en klantgegevens altijd en overal beschermd, buiten kantoor, thuis en onderweg. Met de zakelijke oplossing van GOOSE bescherm je met één account alle medewerkers binnen een organisatie. De applicatie is eenvoudig te installeren op elk apparaat en centraal te beheren via één gebruiksvriendelijk console.