Selecteer een pagina

UITGEBREIDE AANBOD AAN CLOUD SERVICES EN SOFTWARE

Office software, ook wel kantoorsoftware, bevat diverse oplossingen om werkzaamheden te vereenvoudigen. Van de bekende Microsoft-oplossingen tot software voor multimedia-doeleinden en e-mailhandtekeningbeheer.

Werk slimmer met Exchange Online

Wil je ook altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda? Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer jou dat het beste uitkomt. Je werkt veilig op elk apparaat, want je e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijg je gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie. Zo kun je direct aan de slag.

Office 365 Business

Het oorspronkelijke Office 365 van Microsoft biedt de meest gebruikte software in een pakket. Altijd de nieuwste versies van Word, Excel en Outlook op uw laptop of pc, maar ook slimme tools als Teams en OneDrive. Welk Office 365 Business pakket past bij uw bedrijf?

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security beschermt tijdens online surfen, internetbankieren en online shoppen. F-Secure Internet Security beschermt je klanten en hun pc’s automatisch tegen virussen, malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal, zonder de computer te vertragen. Daarnaast bevat Internet Security de Ouderlijk Toezicht dienst om kinderen online te beschermen.

Al je bestanden in de cloud.

Dropbox is een centrale plek voor al je bestanden. Apparaten die gekoppeld zijn aan je Dropbox hebben toegang tot de bestanden in je Dropbox. Zo heb je altijd al je bestanden beschikbaar, op al je computers, als je een bestand aanpast op een computer is het ook meteen aangepast op alle andere computers. Met Dropbox Business kun je ook specifieke mappen delen met collega’s of klanten, voor een soepele samenwerking. 

× Vragen? Start de chat! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday