Selecteer een pagina

Domeinnaam check

Jouw domeinnaam registreer, verhuis en beheer je zorgeloos met  Hage Hosting.

Domeinnaam verhuizen?

Wil je profiteren van de gunstige tarieven van Hage Hosting en daarom je domeinnaam verhuizen? Vraag dan de authorisatie- of verhuiscode op bij je huidige hostingpartij. Je hoster is verplicht die aan jou te geven. Meestal kun je die code aanvragen via het klantenpaneel. Heb je jouw verhuiscode ontvangen? Vul die dan in tijdens het bestelproces.

Waarom een domein registreren?

Voordat je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, leg je je domeinnaam vast. Kies een domeinnaam die blijft ‘hangen’ of ‘lekker bekt’. Ook niet onbelangrijk: de extensie. Kies voor .nl, omdat jij gevonden wilt worden in Nederland. Helaas zijn er al heel wat .nl domeinnamen bezet. Een andere extensie zoals .photography voor jouw fotozaak of .website is misschien ook leuk.

Gemakkelijk en snel uitbreiden

Als je jouw nieuwe domeinnaam voorlopig nog niet wilt gebruiken, dan kun je deze zolang bij ons “parkeren”. Als je er aan toe bent om een website aan je domeinnaam te koppelen, dan breid je je pakket eenvoudig uit. Via Klantenpaneel wijzig je snel en makkelijk DirectAdmin Hosting of Plesk Hosting.
Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen.

×

Maar u kunt ook mailen naar

support@hagehosting.nl

× Vragen? Start de chat!