Selecteer een pagina

Wat is hosting ?

Alles wat je nodig hebt voor jouw online succes: het begint met hosting. Welk pakket past bij jou?

WANNEER HEB IK HOSTING NODIG?

Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van je website naar je hosting pakket bij Hage Hosting wordt je website bereikbaar voor iedereen. Wanneer je een eigen domeinnaam hebt waarmee je wilt e-mailen heb je ook hosting nodig. E-mails die naar jouw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op je hosting pakket.

Shared Hosting

Er zijn verschillende soorten hosting waar je uit kunt kiezen. De meest bekende vorm is Shared Hosting, ook wel webhosting genoemd. Met deze vorm van hosting deel je de server met andere gebruikers, waardoor Shared Hosting een voordelige optie is. Bij shared Hosting kies je zelf een CMS  zoals WordPress. Deze vorm van hosting is een goede keuze als je een website wilt (laten) maken.

VPS Hosting

Ook is er VPS Hosting, met een VPS huur je een eigen Virtual Private Server, deze deel je niet met andere gebruikers. Een VPS is een goede keuze als je bijvoorbeeld een grote website zoals een webshop hebt.  De rekenkracht, opslag en geheugen zijn volledig voor jou. Met een Managed VPS beheren wij de server voor jou, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Met een Unmanaged VPS heb je zellf de vrijheid en controle over je server.

E-Mail Hosting

Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam, dan is E-mail Hosting een goede oplossing. Je verstuurt dan met je eigen domeinnaam e-mails, bijvoorbeeld [email protected] e-mailen doe je dan vanaf de webmail van Hage Hosting of je kiest zelf je eigen e-mailclient zoals Outlook of Gmail.