Selecteer een pagina

Over Hage Hosting

Sinds 2005 staat Hage Hosting synoniem voor betrouwbare dienstverlening op het gebied van: webhosting, domeinregistraties, WordPress hosting, Plesk Hosting, Directadmin Hosting, Maken van website, office 365 en SSL certificaten.

 

Hage Hosting

Sinds 2005 zijn wij een hostingprovider met duidelijke doelstellingen: veelzijdige hosting, perfecte service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij verzorgen onder andere uw webhosting, domeinregistratie, cloudvps en ssl certificaten. Persoonlijke dienstverlening op het hoogst haalbare niveau is zonder meer het belangrijkste speerpunt. 

 

 

Milieu

Hage Hosting is een milieubewust bedrijf. We kijken zoveel mogelijk vooruit en verdiepen ons in de mogelijkheden die wij als hostingprovider hebben om onze leefomgeving zo gezond mogelijk te houden. Zo maken wij nu al gebruik van duurzame hosting in een energiezuinig datacenter van The Datacenter Group Amsterdam, dat CO2-neutraal opereert. Tevens zijn wij deelnemer van Cleanbits.

 

Contact

Naast onze sympathieke prijsstelling hechten wij veel waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten. Daar steken we veel energie in en dat begint al met onze bereikbaarheid. Met een regulier netnummer waarmee we direct bereikbaar zijn, om u met oplossingsgericht vakmanschap verder te helpen.

×

Maar u kunt ook mailen naar

support@hagehosting.nl

× Vragen? Start de chat!