Selecteer een pagina

VPS Servers

Super krachtige servers voor je website of applicatie

Openstack: het open source cloud operating system

OpenStack is het meest robuuste en krachtige software platform voor het bouwen en in gebruik nemen van een Cloudinfrastructuur. OpenStack is een wereldwijde samenwerking van ontwikkelaars en technici voor een allesomvattend open source cloud computing-platform voor publieke, private en hybride clouds. De samenwerking is gestart door Rackspace Hosting en NASA op basis van hun eigen ervaringen en technologieën. Het doel is dat iedere organisatie een eigen, goed te beheren cloud in kan richten op standaard hardware.

Openstack: Small HD

OpenStack is het meest robuuste en krachtige software platform voor het bouwen en in gebruik nemen van een Cloudinfrastructuur. OpenStack is een wereldwijde samenwerking van ontwikkelaars en technici voor een allesomvattend open source cloud computing-platform voor publieke, private en hybride clouds. De samenwerking is gestart door Rackspace Hosting en NASA op basis van hun eigen ervaringen en technologieën. Het doel is dat iedere organisatie een eigen, goed te beheren cloud in kan richten op standaard hardware. U kunt de Small HD (harddisk) flavors gebruiken als u uw servers in de toekomst wilt downgraden (het is niet mogelijk harddisks te downgraden).

Flexibiliteit en gemak

Flexibele cloudoplossingen

We bieden private, public en hybride cloudoplossingen met als toegevoegde waarde de orkestratie van al deze cloudsoorten, op maat voor iedere organisatie.

Nederlandse cloud

Alle oplossingen zijn domestic: ze worden gehost in Nederland en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden.

Support uw business

Onze support staat bekend om zijn hoge niveau. Niet alleen vanwege onze technische onderlegdheid, maar ook om de focus op de betekenis van de oplossing voor uw business.

State-of-the-art techniek

Door onze technische expertise zijn we in staat om steeds state-of-the-art techniek te bieden en uw oplossingen te garanderen.

Innovatief karakter

Wij zijn pionier in OpenStack en lopen voorop in cloud orkestratie en pay-per-use oplossingen. We streven vernieuwing na; altijd met het belang van de klant voor ogen.

Binnen 5 minuten online

Uw high-availability cloudservers of complex cloudnetwerk is binnen enkele minuten beschikbaar. U kunt direct aan de slag.