Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kan ik de verhuiscode opvragen?

← Alle artikelen

Mocht je de domeinnaam willen verhuizen naar een andere provider dan vragen zei om een verhuiscode. Deze code wordt ook wel de EPP-code genoemd of de Authcode.

Let op! Met deze code kan een andere partij de domeinnaam verhuizen en op naam zetten. Verstrek deze dus alleen wanneer deze daadwerkelijk naar een partij gaat die u vertrouwt.

Na verhuizing is ook de domeinnaam dienst bij ons opgezegd, echter niet het webhosting pakket. Deze dient u separaat op te zeggen.

Login bij je klantaccount: https://klant.hagehosting.nl/klantenpaneel/inloggen
Ga naar onderdeel: Domeinnamen
Ga bij de juiste domeinnaam naar onderdeel: Beheer Domeinnaam
Klik op EPP Code aanvragen
Kopieer vervolgens deze code en verstrek deze aan de andere partij. Mocht deze optie er niet staan? Neem dan contact op met support.

Maar u kunt ook mailen naar

support@hagehosting.nl

× Vragen? Start de chat!