Selecteer een pagina

SSL Certificaten

Een versleutelde verbinding tussen server en browser

Wat zijn de verschillen in de certificaten?

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd worden verzonden. Bezoekers krijgen zo direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.

Domein validatie

Validatie zonder groene adresbalk.

Voor niet-publieke websites:

 • Beveiligde verbinding, herkenbaar aan slotje
 • Snelle levering
 • Hoger in Google bij gebruik SSL op hele websit

Organisatie validatie

Validatie zonder groene adresbalk.

Voor publieke websites zonder commerciële functie:

 • Beveiligde verbinding, herkenbaar aan slotje
 • Controle van bedrijfsgegevens
 • Snelle levering
 • Hoger in Google bij gebruik op de hele website

Uitgebreide validatie

Uitgebreide validatie.

Voor webshops, banken en commerciële websites:

 • Extra beveiliging, herkenbare groene adresbalk met bedrijfsgegevens
 • Controle domeinnaamhouder, bedrijfsgegevens én aanvrager
 • Meer vertrouwen: hogere omzet
 • Hoger in Google bij gebruik op de hele website

Kies uw SSL-certificaat op merk

 

Symantec is wereldwijd het meest bekende en vertrouwde merk voor SSL certificaten en andere producten voor veilige websites. De Symantec Secure Site en Secure Site Pro certificaten staan voor optimale betrouwbaarheid en worden geleverd met het welbekende Norton Secured Seal en andere extra’s. Bij alle Symantec SSL certificaten krijg je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte.

Thawte is als een van de eerste leveranciers van SSL certificaten een internationaal bekend merk. Bij Thawte, van oorsprong Zuid-Afrikaans en tegenwoordig eigendom van Symantec, koop je basis producten van hoge kwaliteit met een scherpe prijs. Bij alle Thawte SSL certificaten krijg je bovendien een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte.

Bij GeoTrust koop je betrouwbare SSL certificaten die goed worden ondersteund. GeoTrust SSL certificaten worden wereldwijd gebruikt door prijsbewuste klanten. Het bekende RapidSSL is een apart budget merk van GeoTrust. Gebruikers van GeoTrust SSL mogen het GeoTrust trustlogo gebruiken. Bij alle GeoTrust SSL certificaten krijg je bovendien een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte.

SSL certificaten van Sectigo (voorheen Comodo) zijn voordelig en worden door alle browsers vertrouwd. Xolphin verzorgt de validatie van Sectigo certificaten, dit zorgt voor een zeer korte levertijd en een Nederlandstalig validatieproces. Bij Xolphin heb je een Sectigo EV certificaat al binnen een dag in huis en hoef je geen documentatie aan te leveren. Bij alle Sectigo SSL certificaten krijg je bovendien een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte. Het herkenbare Sectigo Trustlogo is inbegrepen.