Login

Chrome gaat per juli alle sites zonder HTTPS onveilig tonen

 

Vanaf Chrome versie 68, verwacht per juli 2018, worden álle websites zonder SSL certificaat als onveilig weergegeven,

Meer informatie is te vinden op de blog van Google.

Vanaf juli dit jaar zal er in de Google Chrome browser niet meer gekeken worden naar de inhoud van een webpagina, en of deze wel of geen invulvelden bevat – er wordt dan een waarschuwing getoond op alle pagina’s die geen beveiligde HTTPS verbinding gebruiken.

Hoe voorkom je waarschuwingen op jouw website?

Om waarschuwingen in Chrome te voorkomen heb je een HTTPS verbinding nodig, waarvoor je een SSL certificaat nodig hebt. Op dit moment maakt Google nog geen onderscheid tussen de verschillende soorten SSL certificaten, dus is voor het voorkomen van waarschuwingen in principe elk SSL certificaat geschikt.

 

Ongekende actie geheel 2018 .EU voor € 3,99 (excl BTW). 

Heel 2018 kosten nieuwe .EU registraties voor het eerste jaar maar € 3,99 (excl BTW).

De .eu domeinextensie is een populair domein binnen Europa. Iedereen binnen de EER (Europese Economische Ruimte) kan een .eu domeinnaam registreren. Wil jij ook over een domeinnaam met de .eu extensie beschikken? Controleer dan snel of jouw domeinnaam nog beschikbaar is ?

De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

 

Strenge privacywet op komst

Een nieuwe privacywet voor heel Europa, dat is wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels) ons brengt. Vanaf 25 mei 2018 moet ook uw organisatie voldoen aan deze strenge nieuwe wet. Wat gaat er nu allemaal veranderen?

 

HulpLink https://www.hulpbijprivacy.nl/
Hulplink https://www.vno-ncw.nl/sites/default/files/downloadables_vno/fr_180126_30.pdf
Hulplink https://ictrecht.nl/content/uploads/2017/05/ICTR-factsheet-De-Algemene-Verordening-Gegevensbescherming-wat-verandert-er-echt.pdf

 

Beheer je wordpress website met WP-CLI

Alle hosting pakketten hebben nu beschikking over WP-CLI wordpress tool.

Ontdek de kracht van WP-CLI, de allersnelste manier om WordPress te beheren. Maak gebruikers aan of manage plugins, alles met de kracht van één commando. Eenvoudig in gebruik, en een van de meest tijdsbesparende tools voor WordPress management.

Promoties voor Donuts gTLD’s

Enkele van de nieuwe gTLD’s van Donuts zijn het in het eerste kwartaal van 2018 sterk in prijs verlaagd.

Het gaat hierbij om de volgende extensies: .cafe, .center, .coach, .computer, .digital, .email, .expert, fitness, .gratis, .life, .money, .plus, .show, .support, .taxi, .team, .techology, .tips, .tools