Login

Chrome gaat per juli alle sites zonder HTTPS onveilig tonen

 

Vanaf Chrome versie 68, verwacht per juli 2018, worden álle websites zonder SSL certificaat als onveilig weergegeven,

Meer informatie is te vinden op de blog van Google.

Vanaf juli dit jaar zal er in de Google Chrome browser niet meer gekeken worden naar de inhoud van een webpagina, en of deze wel of geen invulvelden bevat – er wordt dan een waarschuwing getoond op alle pagina’s die geen beveiligde HTTPS verbinding gebruiken.

Hoe voorkom je waarschuwingen op jouw website?

Om waarschuwingen in Chrome te voorkomen heb je een HTTPS verbinding nodig, waarvoor je een SSL certificaat nodig hebt. Op dit moment maakt Google nog geen onderscheid tussen de verschillende soorten SSL certificaten, dus is voor het voorkomen van waarschuwingen in principe elk SSL certificaat geschikt.

 

Ongekende actie geheel 2018 .EU voor € 3,99 (excl BTW). 

Heel 2018 kosten nieuwe .EU registraties voor het eerste jaar maar € 3,99 (excl BTW).

De .eu domeinextensie is een populair domein binnen Europa. Iedereen binnen de EER (Europese Economische Ruimte) kan een .eu domeinnaam registreren. Wil jij ook over een domeinnaam met de .eu extensie beschikken? Controleer dan snel of jouw domeinnaam nog beschikbaar is ?

De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

 

Strenge privacywet op komst

Een nieuwe privacywet voor heel Europa, dat is wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels) ons brengt. Vanaf 25 mei 2018 moet ook uw organisatie voldoen aan deze strenge nieuwe wet. Wat gaat er nu allemaal veranderen?

 

HulpLink https://www.hulpbijprivacy.nl/
Hulplink https://www.vno-ncw.nl/sites/default/files/downloadables_vno/fr_180126_30.pdf
Hulplink https://ictrecht.nl/content/uploads/2017/05/ICTR-factsheet-De-Algemene-Verordening-Gegevensbescherming-wat-verandert-er-echt.pdf

 

Beheer je wordpress website met WP-CLI

Alle hosting pakketten hebben nu beschikking over WP-CLI wordpress tool.

Ontdek de kracht van WP-CLI, de allersnelste manier om WordPress te beheren. Maak gebruikers aan of manage plugins, alles met de kracht van één commando. Eenvoudig in gebruik, en een van de meest tijdsbesparende tools voor WordPress management.

Promoties voor Donuts gTLD’s

Enkele van de nieuwe gTLD’s van Donuts zijn het in het eerste kwartaal van 2018 sterk in prijs verlaagd.

Het gaat hierbij om de volgende extensies: .cafe, .center, .coach, .computer, .digital, .email, .expert, fitness, .gratis, .life, .money, .plus, .show, .support, .taxi, .team, .techology, .tips, .tools

Prijsverhoging UNIregistry en ICM registry

De UNIregistry en ICM registry hebben de tarieven voor de extensies die zij beheren flink verhoogd.

Het betreffen de volgende extensies:

Uniregistry: .audio, .blackfriday, .christmas, .click, .diet, .flowers, .guitars, .help, .hosting, .hiphop, .juegos, .link, .pics,
.property en .tattoo
ICM registry: .sex, .xxx

Voor domeinnamen met de extensies: .audio, .blackfriday, .diet, .flowers, .guitars, .hiphop, .property, .hosting en .juegos die voor 8 september 2017 zijn geregistreerd geldt een apart tarief voor verlenging wat hoger is dan de huidige verlengprijs maar aanzienlijk lager dan de nieuwe verlengprijs. Het tarief voor de verlenging vindt u bij de details van de domeinnaam in het control panel.

Voor nieuwe registraties en verhuizingen gelden de nieuwe tarieven per direct, voor verlengingen wordt het nieuwe tarief per 8 december a.s. van kracht. Bekijk de nieuwe tarieven op de tarievenpagina.

Aanpassing termijn quarantaine periode .EU domeinnamen

Op dit moment worden verlopen .EU domeinnamen aan het einde van de maand opgeheven. Tot deze tijd blijven de domeinnamen actief en kunt u deze tegen normale kosten verlengen.

EURid zal per 1 januari a.s. het facturatiebeleid aanpassen. Vanaf dat moment worden domeinnamen niet meer aan het einde van de maand opgeheven maar al op 10 minuten voor de verloopdatum. Dat betekent dat de domeinnaam om 23:50 uur op de dag voor de verloopdatum wordt opgeheven bij EURid. Vanaf dat moment worden er extra kosten berekend om de domeinnaam uit de quarantaine te halen.

Voorbeeld:
U heeft een .EU domeinnaam geregistreerd op 15 februari 2016. De autorenew heeft u uitgeschakeld zodat de domeinnaam niet verlengd zal worden op 15 februari 2017. De domeinnaam zal nu op 14 februari om 23:50 uur worden opgeheven en komt voor een periode van 40 dagen in quarantaine. In deze periode is de domeinnaam niet meer actief en is deze enkel te herstellen tegen het op dat moment geldende quarantainetarief.